Zoek
Kaneelbeignets
85 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g bloem
100 g suiker
zout
10 g bakkersgist
0.5 dl water
1 dl melk
Solo Frituurvet
kaneelpoeder of suiker
2 eieren
Bereiding
1
Doe de bloem en de suiker in een ruime kom en maak in het midden een kuiltje.
2
Giet er het zout, de gist en het water bij.
3
Meng en laat de gisting beginnen.
4
Voeg er dan de eieren en de melk bij.
5
Roer tot een glad deeg.
6
Laat rijzen op kamertemperatuur gedurende 1 uur.
7
Schep met behulp van een grote lepel dunne porties deeg in de hete olie en bestrooi met de kaneel.
Kaneelbeignets is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kaneelbeignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kaneelbeignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kaneelbeignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kaneelbeignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept