Zoek
Meloen- en mascarponetaart
10
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g bloem
125 g Solo
50 g suiker
1 ei
2 blaadjes gelatine
80 g suiker
250 g mascarpone
800 g meloen
2 eieren
Bereiding
1
Meng de bloem met de suiker, kneed er de Solo door en voeg dan het ei toe.
2
Bekleed een vorm met het deeg.
3
Prik de bodem in met een vork en bak hem 15 à 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
4
Laat de gelatine weken in een bodempje water.
5
Meng ondertussen de mascarpone met de suiker.
6
Klop de eieren luchtig op en voeg ze bij de kaas.
7
Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze eronder.
8
Giet de bereiding in de taartvorm.
9
Pel en ontpit de meloen, verdeel in bolletjes en schik deze op de taart.
Meloen- en mascarponetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min
Nagerecht
Bekijk recept