Meloen- en mascarponetaart

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de suiker, kneed er de Solo door en voeg dan het ei toe.
  • 2 Bekleed een vorm met het deeg.
  • 3 Prik de bodem in met een vork en bak hem 15 à 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  • 4 Laat de gelatine weken in een bodempje water.
  • 5 Meng ondertussen de mascarpone met de suiker.
  • 6 Klop de eieren luchtig op en voeg ze bij de kaas.
  • 7 Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze eronder.
  • 8 Giet de bereiding in de taartvorm.
  • 9 Pel en ontpit de meloen, verdeel in bolletjes en schik deze op de taart.

Meloen- en mascarponetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept