Zoek
Appel- en kaneelscones
12
32 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g bloem
1 eetlepel gistpoeder
50 g suiker
1 eetlepel suiker
30 g Solo
1 Granny Smith appel
1 dl melk
1 ei
2 koffielepels kaneelpoeder
Bereiding
1
Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
2
Schil en snipper de appel fijn.
3
Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
4
Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
5
Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
6
Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.
Appel- en kaneelscones is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-Kaneelscones
30-60 min -
Bekijk recept
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept