Appel- en kaneelscones

12
32 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
  • 2 Schil en snipper de appel fijn.
  • 3 Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
  • 4 Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
  • 5 Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
  • 6 Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.

Appel- en kaneelscones is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-Kaneelscones
30-60 min -
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept