Zoek
Appelcake
12
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo Vloeibaar voor de bakvorm
2 stoofappeltjes
150 g suiker
150 g Solo
150 g zelfrijzende bloem
4 eieren
kaneelpoeder
Bereiding
1
Smeer 12 kleine bakvormpjes in met de Solo Vloeibaar.
2
Pel en ontpit de appeltjes en snij ze in stukjes.
3
Roer de Solo met de suiker en de kaneel tot een gladde room.
4
Splits de eieren en roer de dooiers en de bloem bij de Solo.
5
Klop de eiwitten zeer stijf op en spatel ze voorzichtig door het deeg.
6
Voeg er de stukjes appel aan toe.
7
Giet het deeg in de bakvormpjes en schuif ze 20 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
Appelcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ronde appelcake
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min
Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept
Ronde appelcake
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min
Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept