Peer- en gembercakejes

10
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en ontpit de peren en snij ze in stukjes.
  • 2 Roer een glad deeg van de bloem, de Solo Vloeibaar, de suiker en de eierdooiers.
  • 3 Klop de eiwitten zeer stevig op en roer ze door het deeg.
  • 4 Voeg er de stukjes peren aan toe en verdeel over de bakpapiertjes.
  • 5 Laat ze in een op 180° c voorverwarmde oven goudgeel bakken.

Peer- en gembercakejes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept