Zoek
Peer- en gembercakejes
10
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g zelfrijzende bloem
200 g suiker
200 g Solo Vloeibaar
2 peren
1 koffielepel(s) gemberpoeder
3 eieren
Bereiding
1
Schil en ontpit de peren en snij ze in stukjes.
2
Roer een glad deeg van de bloem, de Solo Vloeibaar, de suiker en de eierdooiers.
3
Klop de eiwitten zeer stevig op en roer ze door het deeg.
4
Voeg er de stukjes peren aan toe en verdeel over de bakpapiertjes.
5
Laat ze in een op 180° c voorverwarmde oven goudgeel bakken.
Peer- en gembercakejes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept