Paashaas Cake

12
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°
  • 2 Snij de abrikozen in stukjes.
  • 3 Klop de Solo romig met griessuiker.
  • 4 Klop er één voor één de eierdooiers onder en dan het vanille-extract.
  • 5 Spatel er de bloem met hazelnootpoeder en de melk onder.
  • 6 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, en spatel ze onder het beslag.
  • 7 Meng er de abrikozenstukjes en de chocolade onder.
  • 8 Strijk de vorm in met Solo, bestrooi lichtjes met bloem en stort er het beslag in.
  • 9 Bak 45 tot 50 minuten in een voorverwarmde oven. Controleer met een priem. 1
  • 0 Laat even rusten, ontvorm en laat afkoelen.

Paashaas Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Surprisetaart met lemoncurd
130 min-
Bekijk recept
Schattige paashaas-cupcakes
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Paashaas cupcake
0 min Voorgerecht
Bekijk recept