Zoek
Paashaas Cake
12
70 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
bakvorm van 1500 ml inhoud
3 eiwitten
350 g zelfrijzende bloem
6 eetlepels melk
zout
8 malse abrikozen
200 g Solo Vloeibaar
200 g griessuiker
3 eierdooiers
10 ml vanille-extract
25 g chocoladedruppels
40 g hazelnootpoeder
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°
2
Snij de abrikozen in stukjes.
3
Klop de Solo romig met griessuiker.
4
Klop er één voor één de eierdooiers onder en dan het vanille-extract.
5
Spatel er de bloem met hazelnootpoeder en de melk onder.
6
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, en spatel ze onder het beslag.
7
Meng er de abrikozenstukjes en de chocolade onder.
8
Strijk de vorm in met Solo, bestrooi lichtjes met bloem en stort er het beslag in.
9
Bak 45 tot 50 minuten in een voorverwarmde oven. Controleer met een priem. 1
0
Laat even rusten, ontvorm en laat afkoelen.
Paashaas Cake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenkoekjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Surprisetaart met lemoncurd
130 min-
Bekijk recept
Schattige paashaas-cupcakes
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Paashaas cupcake
0 min
Voorgerecht
Bekijk recept