2 Snijd je de Solo in kleine blokjes en meng met de bloem, bloemsuiker en vanille. Meng een paar seconden tot het mengsel op broodkruim lijkt.
3 Kneed het deeg lichtjes samen en duw het op de bodem en langs de randen van een flanschotel van 23 cm diameter.
4 Zet het deeg in de vorm 30 minuten koel en bak dan 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180° tot het deeg goudbruin is. (Druk de zijkanten van het deeg met een metalen lepel terug tegen de vorm als ze tijdens het bakken omlaag glijden. Bak dan verder.)
5 Bereid de vulling terwijl het deeg bakt.
6 Snijd de Solo in stukjes en doe ze in een vuurvaste kom met de poedersuiker, de citroenrasp (nog niet het sap) en de losgeklopte eieren.
7 Zet de kom in een pan pruttelend water en roer af en toe terwijl de Solo smelt en de suiker oplost.
8 Neem de kom van het vuur en roer het citroensap erdoor.
9 Giet het mengsel voorzichtig in het nog warme deeg in de vorm en zet voorzichtig in de oven van 180°. 1
0 Bak ongeveer 15 minuten tot de vulling dikt. Laat afkoelen en bepoeder voor het opdienen met bloemsuiker.