Pannenkoeken met appel en karamel

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg.
  • 2 Laat 30 minuten rusten.
  • 3 Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker.
  • 4 Hou ze warm.
  • 5 Smelt de 50 g Solo met de rest van de suiker en de room en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur.
  • 6 Bak de pannenkoeken in Solo , schik er de appels op, overgiet met de karamel en dien op.

Pannenkoeken met appel en karamel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept