Zoek
Pannenkoeken met appel en karamel
6
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g Maïzena
100 g bloem
4 dl melk
2 eetlepels rum
2 appelen
4 eetlepels Solo Vloeibaar plus om te bakken
8 eetlepels suiker
15 cl light room
50 g Solo
4 eieren
Bereiding
1
Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg.
2
Laat 30 minuten rusten.
3
Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker.
4
Hou ze warm.
5
Smelt de 50 g Solo met de rest van de suiker en de room en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur.
6
Bak de pannenkoeken in Solo , schik er de appels op, overgiet met de karamel en dien op.
Pannenkoeken met appel en karamel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min
Gebak
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept