Frambozen-sesamflensjes

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
  • 2 Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
  • 3 Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
  • 4 Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
  • 5 Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
  • 6 Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.

Frambozen-sesamflensjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept