Zoek
Frambozen-sesamflensjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels frambozenlikeur
2 eetlepels muntblaadjes
250 g frambozen
2 eetlepels honing
2.5 dl melk
1 geraspte citroenschil
1 snuifje zout
Solo
2 eetlepels sesamzaadjes
kaneelpoeder
100 g meel
2 eieren
Bereiding
1
Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
2
Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
3
Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
4
Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
5
Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
6
Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.
Frambozen-sesamflensjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept