appelcrackers met mascarpone en frambozen

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven voorverwarmen op 200°C
  • 2 bak appelpartjes in de solo vloeibaar met de suiker
  • 3 voeg kaneel en rozijnen toe
  • 4 giet het citroensap erbij
  • 5 laat 5 minuten sudderen en frambozen op het eind toevoegen
  • 6 neem een vel deeg en plooi het dubbel
  • 7 beboter 1/3 van het vel met solo vloeibaar
  • 8 leg het appelmengsel op het niet beboterde gedeelte bestrooi met wat amandelpoeder
  • 9 plooi in een driehoek en druk stevig aan1
  • 0 leg ze op en bakplaat en bak 10 minuten tot goudbruin1
  • 1 meng intussen de room met de mascarpone1
  • 2 voeg er 2 el Whisky en 5 el bloemsuiker aan toe1
  • 3 serveer dit bij de appelcrackers (kan ook met vanille ijs) 1
  • 4 versier met enkele frambozen en verse munt

appelcrackers met mascarpone en frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept