cocosnoot pavlova

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven voorverwarmen op 140°C
  • 2 de eiwitten opkloppen tot zich pieken vormen
  • 3 suiker langzaam toevoegen
  • 4 de maizena en azijn er langzaam doorroeren tot een glanzend geheel
  • 5 de geraspte kokosnoot erbij doen en goed mengen
  • 6 het mengsel in een cirkel op bakpapier uitspreiden
  • 7 10 minuten bakken en dan de temperatuur naar de laagste stand brengen (nu nog een tweetal uur laten bakken tot het krokant is, maar zeker niet bruin)
  • 8 uit de oven halen en laten afkoelen
  • 9 room opkloppen met de poedersuiker en op de basis uitsmeren1
  • 0 de passievruchten uitlepelen en over de slagroom verdelen, de kiwi's, perzik en frambozen toevoegen.1
  • 1 Versieren met wat munt

cocosnoot pavlova is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rode Hete Thai Bief Met Cashews
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miserabeltaart
0 min
Bekijk recept
Miserabel taart
0 min
Bekijk recept
Chocolade Truffels (1)
0 min
Bekijk recept