Appeltjes in brick

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schild de appels, ontdoe ze van het klokhuis en snij in kleine dobbelsteentjes.
  • 2 Neem de plakjes peperkoek en doe hetzelfde snij in kleine dobbelsteentjes.
  • 3 Stoof de appeltjes aan in solo soja en de voeg de peperkoek toe alsook de honing.
  • 4 Stoof tot de peperkoek is weggesmolten.
  • 5 Voeg suiker toe nageproefd te hebben.
  • 6 Opgelet met de filodeeg eens je de deeg hebt open gerold moet je die direct vullen. anders droogt de deeg uit ! dus wees zeker dat de vulling klaar is.
  • 7 Leg de filodeeg open en vul op met de appelpuree. Vouw de deeg dicht als een loempia en kleef dicht met eigeel. Smeer ook het eigeel boven op zoadat die mooi goud geel wordt. Bak in een middelwarme oven en hou in de gaten. De deeg is snel gebakken.
  • 8 Serveer op een bordje met een beetje bloemsuiker als versiering.

Appeltjes in brick is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brick Met Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brick
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brick Met Ei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept