aarbeiensalade met boekweitpannenkoekjes

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwijder de kroontjes van de ardbeien en snijd ze in stukken
  • 2 strooi er de suiker bij en giet er het citroensap bij
  • 3 roer voorzichtig om en zet weg
  • 4 klop een glad beslag van de bloem met de eieren en de melk
  • 5 bak er met Solo kleine pannenkoeken van
  • 6 roer de aardbeien om en proef na op suiker
  • 7 schik een pannekoekje op de borden en lepel er de aardbeiensalade over

aarbeiensalade met boekweitpannenkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met blauwe bessen
30 min
Bekijk recept
Gebakken hertenfilet met coulis van rode biet
220 min Hoofdgerecht
Bekijk recept