eiertaart met kersen

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met 2 el poedersuiker. Voeg de bloem en de melk erbij en roer tot een dik beslag. Beboter een vuurvaste schaal. Vul ze met kersen en overgiet deze met het beslag. Schuif de schaal gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 225°C. Bestrooi het geheel met poedersuiker en schuif de schaal nog 15 a 18 min in de oven. Serveer de eiertaart lauw of koud

eiertaart met kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Spek- en eiertaart
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiertaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige Eiertaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-eiertaart
0-10 min -
Bekijk recept