1 Verwarm de oven voor op 160°C. Vet een bakblik van 20 keer 20 cm in een bekleed de bodem en 2 zijkanten met 1 vel bakpapier (zo kun je je de gebakken brownies straks gemakelijk uit de vorm nemen). Verwarm de pure chocolade met de boter in een hittebestendige kom boven een pan met zacht kokend water (zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt) en roer af en toe tot de chocolade en de boter gesmolten zijn. Neem de kom van de pan af en laat het mengsel afkoelen. Klop met een elektrische mixer de suiker een het vanille-aroma door het chocolademengsel. Klop de eieren er één voor één zorgvuldig door. Voeg de bloem toe een spatel die er luchtig door zodat je een glad mengsel krijgt. Roer de witte chocolade en de melkchocolade erdoor. Schep het in de vorm een bak 40 min.,of tot er wat vochtige kruimels blijven hangen aan een in het midden gestoken satépen. Laat de browniekoek volledig afkoelen in de vorm en neem hem eruit met behulp van de twee uiteinden van het bakpapier. Snijd de koek in 20 (meer of minder, afhankelijk Vn de grootte). Bestrooi eventuel met cacaopoeder en serveer.