Citroencake

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De bloem mengen met de maizena en het bakpoeder
  • 2 De boter tot room roeren. De suiker, de eieren (één voor één), het sap en de geraspte schil toevoegen.
  • 3 Alles goed mengen (met houten lepel of mixer)
  • 4 De bloem mengeling en het zout toevoegen en alles luchtig kloppen
  • 5 Het deeg in een bebotertde cakevorm gieten en in een warme oven ongeveer 40 min bakken (180°C)
  • 6 De cake nog warm op een rooster storten.
  • 7 Het afgekoelde gebak met glaceersuiker bestrooien

Citroencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroencake van griesmeel met lauwwarm fruit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Citroencake van griesmeel met lauwwarm fruit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept