Tiramisu met ananas

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Slits de eieren. Klop de dooiers witschuimig met de fijne suiker, het limoenschilletje en een snuifje kaneelpoeder. Meng met de mascarpone en klop luchtig op.
  • 2 Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door de mascarponecrème. Zet, afgedekt, minstens 1 u in de koelkast.
  • 3 Schil de ananas, snij hem in fijne plakken. Steek met een appelboortje of uitsteekvormpje de harde middennerf uit elke plak. Leg ze 5 minuten op de barbecue of in de grillpan en keer om.
  • 4
  • 3Verdeel de warme ananas en ijskoude mascarponecrème over glaasjes of kommetjes. Werk af met gezeefd cacaopoeder. Serveer meteen.

Tiramisu met ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept