Zoek
Zoete fritters
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 dl arachideolie
1/2 theelepel bakpoeder
100 gr patiseriebloem
2 à 3 druppels citroenaroma
2 eieren
45 gr geraspte kokosnoot
1 dl melk
2 zakjes vanillesuiker (Madagascar)
Bereiding
1
Meng bloem, bakpoeder en kokos in een kom.
2
Klop de eierdooiers met de vanillesuiker, melk en citroenaroma tot één geheel.
3
Maak een kuiltje in de bloem en giet er het eierdooiermengsel in.
4
Roer tot een glad beslag.
5
Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het beslag.
6
Verhit de arachideolie in een pan. Schep met een eetlepel kleine hoeveelheden van het beslag in de hete olie.
7
Draai de fritters om wanneer de bovenkant droog is en laat ze ook bruinen aan de onderkant.
8
Haal ze uit de pan en bestrooi ze met bloemsuiker.
Zoete fritters is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Apple fritters
15 min-
Bekijk recept
Fritters Van Aardappelen En Feta
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Maisfritters
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Corn on the cob california style
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept