Zoek
Frambozenmuffins met nootjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ei
3 koffielepels citroensap
200 g zelfrijzende bloem
80 g boekweitmeel
1 koffielepel bakpoeder
75 g fijne griessuiker
1 zakje vanillesuiker
1.5 dl karnemelk
125 g frambozen
100 g brésiliennenootjes
Solo vloeibaar
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Klop het ei los met het citroensap.
3
Meng de bloemsoorten met het bakpoeder, de suiker en de vanillesuiker in een beslagkom en maak een kuiltje.
4
Giet er het eimengsel en de karnemelk in en roer tot een glad beslag.
5
Meng er de frambozen en 2/3 van de nootjes door.
6
Verdeel het beslag over 8 met Solo ingeboterde muffinvormpjes (voor 3/4 gevuld) en bestrooi met de rest van de nootjes.
7
Bak de muffins 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven.
8
Laat even rusten alvorens te ontvormen, serveer ze lauw of koud.
Frambozenmuffins met nootjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met geitenkaasballetjes
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pure chocolade- en frambozenmuffins
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
frambozenmuffins
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins Met Kaneel
20-30 min -
Bekijk recept
Frambozenmuffins
30 min
Nagerecht
Bekijk recept