Clafoutis met leopolddruiven

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Boter een bakvorm met hoge rand in met Solo en beleg de bodem met de druiven.
  • 3 Meng in een kom bloem, suiker en een snuifje zout.
  • 4 Maak een putje in het midden en breek daarin de 4 eieren. Meng goed met een lepel.
  • 5 Roer er langzaam de melk onder tot je een glad en homogeen deeg krijgt.
  • 6 Giet het deeg over de druiven.
  • 7 Schuif de bakvorm in de hete oven en laat 30 tot 35 minuten bakken.
  • 8 Laat lichtjes afkoelen en serveer lauw bestrooid met bloemsuiker.

Clafoutis met leopolddruiven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept