Bodding

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk met suiker even op een zacht vuur totdat de suiker gesmolten is. Doe het brood, in kleine stukjes, in een kom en giet er de lauw geworden gesuikerde melk op. Laat het brood hierin weken. Plet het daarna met een vork tot het een dikke brij vormt. Voeg er de rozijnen, de kaneel, de vanillebloem en de geklutste eieren bij. Giet alles in een beboterde vuurvaste vorm. Laat ongeveer 45 minuten in een warme oven bij 200°C bakken. Smullen maar!

Bodding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bodding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding van Camp Remy
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept

Bodding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding van Camp Remy
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept