Mississippi mudpie

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eerste vijf ingrediënten zijn voor de bodem, de andere voor de vulling!
  • 2 Zeef voor het deeg de bloem en het cacaopoeder, verdeel de boter erover en meng met twee messen tot een kruimelig geheel. Voeg de suiker en het koude water toe en kneed snel tot een soepel deeg. Leg het deeg een halfuur in de koelkast. Bekleed daarna een springvorm met het deeg en bak het met een noodvulling van gedroogde peulvruchten (om te vermijden dat het deeg omhoog komt) 15 minuten voor op ca. 180 °C en daarna nog 10 minuten zonder noodvulling.
  • 3 Klop voor de vulling eerst de boter en suiker door elkaar en klop daarna een voor een de eieren er door met de cacao. Voeg de gesmolten chocolade en ongeslagen room toe en schenk dit in de voorgebakken deegbodem. Bak de mudpie ca. 45 minuten bij 170 °C of tot de vulling stevig is. Serveer koud en garneer eventueel met slagroom.

Mississippi mudpie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mississippi midpie
140 min Nagerecht
Bekijk recept

Mississippi mud pie
30 min Gebak
Bekijk recept
Mississippi midpie
140 min Nagerecht
Bekijk recept
Mississippi Mud Pie
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mississippi Moddercake
20-30 min -
Bekijk recept