Zoek
druivenpannetje met kaneel
4
0 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 gram boter
1 stokje kaneel
2 kruidnagels
15 cl sinaasappelsap
1 stuk sinaasappel
600 gram witte druiven
30 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
Bereiding
1
Pel de druiven.
2
Schil zorgvuldig de sinaasappel, verwijder het vel van de kwartjes en vang het sap op.
3
Laat wat boter smelten en bak de druiven.
4
Haal ze van het vuur wanneer ze goudbruin kleuren en zet opzij.
5
Blus de pan met het sinaasappelsap
druivenpannetje met kaneel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Druivenpannetje met honing en rozemarijn
0 min
Bekijk recept