druivenpannetje met kaneel

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de druiven.
  • 2 Schil zorgvuldig de sinaasappel, verwijder het vel van de kwartjes en vang het sap op.
  • 3 Laat wat boter smelten en bak de druiven.
  • 4 Haal ze van het vuur wanneer ze goudbruin kleuren en zet opzij.
  • 5 Blus de pan met het sinaasappelsap

druivenpannetje met kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Druivenpannetje met honing en rozemarijn
0 min
Bekijk recept