Tiramisu met peren en kokos

5
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in dunne schijfjes. Breng de peer in 250 ml water, citroensap, en 2 eetlepels suiker aan de kook. Laat het fruit 3 min. zachtjes koken met het deksel op de pan. Giet de peerschijfjes af en vang het vocht op.
  • 2 Beleg een vorm (ca. 16 x22 cm) met kokosbiscuit. Roer de perenlikeur door 5 el perensap en bedruppel daarmee het kokosbiscuit. Roer de mascarpone, de kwark, 3 el suiker, vanillesuiker en 5 el perensap glad.
  • 3 Verdeel de peerschijfjes over de lange vingers. Strijk de mascarponecreme over de peren en zet de tiramisu minstens 1 uur koud weg. Strooi met een zeefje cacao over de tiramisu en garneer met de kokos.

Tiramisu met peren en kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept