speculaascrumble met mango en appel

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Schil de appels, verwijder klokhuis, snij in stukjes en besprenkel met citroensap. Neem individuele oveschaaltjes en doe ze voor 3/4 vol met appelstukjes
  • 3 Snij de mango, verwijder de pit, snij in blokjes en voeg bij de appelstukjes in de oveschaaltjes
  • 4 Pers de sinaasappel, meng met de 4 eetl rietsuiker, het zakje vanillesuiker, de kaneel en de rozijntjes. Giet over het fruit.
  • 5 Verkruimel de speculaas
  • 6
    Voorbereiding
    :
  • 7 snij de koude boter in kleine stukjes en wrijf samen met 50 g rietsuiker, de bloem en zout met de handen tot een korrelig mengsel
  • 8 Meng met de verkruimelde speculaas en de chocoladeparels
  • 9 verdeel het mengsel over het fruit in de oveschaaltjes. In het midden mag de laag iets dikker zijn1
  • 0 Schuif gedurende 30 minuten op 200°C in de oven1
  • 1 Afwerking:1
  • 2 Serveer koud of lauw, met roomijs of crème anglaise

speculaascrumble met mango en appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Chocolademousse met speculaascrumble en havervlokken
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-speculaascrumble
40 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade moelleux
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met speculaas
45 min Nagerecht
Bekijk recept