2 Schil de appels, verwijder klokhuis, snij in stukjes en besprenkel met citroensap. Neem individuele oveschaaltjes en doe ze voor 3/4 vol met appelstukjes
3 Snij de mango, verwijder de pit, snij in blokjes en voeg bij de appelstukjes in de oveschaaltjes
4 Pers de sinaasappel, meng met de 4 eetl rietsuiker, het zakje vanillesuiker, de kaneel en de rozijntjes. Giet over het fruit.
5 Verkruimel de speculaas
6Voorbereiding :
7 snij de koude boter in kleine stukjes en wrijf samen met 50 g rietsuiker, de bloem en zout met de handen tot een korrelig mengsel
8 Meng met de verkruimelde speculaas en de chocoladeparels
9 verdeel het mengsel over het fruit in de oveschaaltjes. In het midden mag de laag iets dikker zijn1
0 Schuif gedurende 30 minuten op 200°C in de oven1
1 Afwerking:1
2 Serveer koud of lauw, met roomijs of crème anglaise
speculaascrumble met mango en appel is een recept van Solo Open Kitchen