Tiramisu met chocolade en peren

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1/ Smelt de chocolade en boter in de microgolfoven(3min op 550W).Roer goed door elkaar. Klop de eiwitten op met het zout en zet opzij. Overgiet de peren met het sinaasappelsap en zet opzij. Haal de speculaaskoekjes door het sinaasappelsap en schik ze onderin de glaasjes.
  • 2 2/ Vermeng de mascarpone met de yoghurt tot een homogeen mengsel en voeg er in kleine hoeveelheden de gesmolten chocolade aan toe. Meng tot de chocolade is opgenomen. Schep er vervolgens 1/3 van het eiwit onder. Wanneer het eiwit goed is opgenomen roert u er geleidelijk aan de rest onder, u krijgt dan een glad mengsel en zet opzij.
  • 3 3/ Verdeel de stukjes peer over 8 glaasjes en bedek met de chocolade-mascarpone en werk af met de sinaasappelschil.

Tiramisu met chocolade en peren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept