Kattentongen met citroen en chocolade

8
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de citroen en droog hem af. Rasp de schil fijn en bewaar.
  • 2 Klop de eiwitten stijf.
  • 3 Doe de Solo in een kom en klop ze smeuïg.
  • 4 Voeg de suiker en de citroenschil toe en roer er daarna voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder.
  • 5 Voeg dan beetje bij beetje de bloem toe.
  • 6 Doe het deeg in een spuitzak met gladde spuitmond.
  • 7 Bedek een bakplaat met bakpapier en maak daarop kleine staafjes van ongeveer een vinger lang (laat voldoende ruimte).
  • 8 Bak ze 5 min. in een op 200°C voorverwarmde oven.
  • 9 Laat ze afkoelen op een taartrooster. Smelt de chocolade.1
  • 0 Doop de uiteinden van de kattentongen even in de gesmolten chocolade en laat ze daarna volledig afkoelen.

Kattentongen met citroen en chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen
30 min
Bekijk recept
Kattentongen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept