Zoek
frambozenmuffins
12
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 g boter
50 g bloem
100 g gemalen amandelnoten
3 theelepels citroenschilrasp
5 stuks eiwitten
175 g poedersuiker
24 stuks verse frambozen
Bereiding
1
Gebruik een muffin-bakvorm voor een 12-tal taartjes en boter deze in.
2
Verwarm oven op 200°C
3
Smekt de boter.
4
Zeef de bloem met de poedersuiker.
5
Voeg de gemalen amandelnoten toe. en de citroenrasp.
6
Klop de eiwitten los met vork en voeg toe.
7
Voeg de boter toe.
8
Schep mengsel in vorm en leg in iedere vorm twee frambozen (druk aan).
9
Bak ze 5 minuten op 200°C.1
0
Daarna 15 minuten op 180°C1
1
Laat ze afkoelen in de vormpjes.1
2
HEERLIJK !!!!!!
frambozenmuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pure chocolade- en frambozenmuffins
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins met nootjes
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins Met Kaneel
20-30 min -
Bekijk recept
Frambozenmuffins
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pure chocolade- en frambozenmuffins
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins met nootjes
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins Met Kaneel
20-30 min -
Bekijk recept
Frambozenmuffins
30 min
Nagerecht
Bekijk recept