Courgettetaartje met geitenkaas

2
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gewassen courgette in kleine blokjes.
  • 2 Bestrooi met zout en zet apart.
  • 3 Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  • 4 Kuis de tomaat, leg even in kokend water, ontvel en snij hem zonder zaadjes in kleine blokjes.
  • 5 Pel de teentjes knoflook en hak fijn.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 7 Vet de taartvormpjes licht in met Solo. Dep de courgetteblokjes droog.
  • 8 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette, knoflook en ½ eetlepel rozemarijn en tijm er 2 minuten in. Schep de tomatenblokjes en pijnboompitten erdoor en maal er peper over.
  • 9 Bekleed de taartvormpjes met bladerdeeg. Prik het deeg hier en daar in met een vork. 1
  • 0 Schep het courgettemengsel erin en leg de geitenkaas en de rest van de kruiden erop. 1
  • 1 Bak de taartjes ongeveer 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met fijne veldsla en kerstomaatjes.1
  • 2

Courgettetaartje met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettetaartje in bladerdeeg
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettetaartje met geitenkaas
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettetaartje Met Geitenkaas.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Stokbrood Met Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept