Mousse van bittere chocolade

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet het frambozenbier in een pan samen met het klontje boter. Kook die even op en laat er de chocolade in smelten. Roer nu de Solo, chocolade en het bier goed door elkaar tot je een mooie gladde chocoladesaus krijgt.
  • 2 Klop de slagroom op tot yoghurtdikte. Meng die samen met de afgekoelde chocolade saus en laat de mousse nog even opstijven in de koelkast.
  • 3 Serveer de mousse in een glaasje of op een wafeltje en werk af met een verse framboos.

Mousse van bittere chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept