Zoek
Lasagne van krokante tuiles met framboos
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eiwitten
suiker
bloem
Solo
200 g frambozen
250 g Mascarpone
100 g suiker
25 g vanillesuiker
Bereiding
1
Weeg de eiwitten en neem exact hetzelfde gewicht voor respectievelijk de Solo, de bloem en de suiker.
2
Smelt de Solo, voeg de suiker toe, vervolgens de bloem, en ten slotte het eiwit.
3
Roer alles goed door elkaar en laat het geheel rusten in de koelkast.
4
Zet enkele frambozen weg voor de versiering.
5
Gaar de rest van de frambozen met wat suiker en een scheutje water, mix ze, en duw ze door een zeef. Laat de coulis afkoelen.
6
Meng de mascarpone met de vanillesuiker, de suiker en de helft van de coulis en laat in de koelkast opstijven.
7
Warm de oven op 180°C voor. Smeer het tuilesdeeg in rondjes op bakpapier uit. Bak mooi bruin in de oven en laat op een rooster afkoelen.
8
Schik op ieder bord een tuile en leg daarop een quenelle mascarpone en 3 frambozen. Herhaal dit drie maal.
9
Werk de borden af met de rest van de coulis.1
0
Lasagne van krokante tuiles met framboos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept