Lasagne van krokante tuiles met framboos

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Weeg de eiwitten en neem exact hetzelfde gewicht voor respectievelijk de Solo, de bloem en de suiker.
  • 2 Smelt de Solo, voeg de suiker toe, vervolgens de bloem, en ten slotte het eiwit.
  • 3 Roer alles goed door elkaar en laat het geheel rusten in de koelkast.
  • 4 Zet enkele frambozen weg voor de versiering.
  • 5 Gaar de rest van de frambozen met wat suiker en een scheutje water, mix ze, en duw ze door een zeef. Laat de coulis afkoelen.
  • 6 Meng de mascarpone met de vanillesuiker, de suiker en de helft van de coulis en laat in de koelkast opstijven.
  • 7 Warm de oven op 180°C voor. Smeer het tuilesdeeg in rondjes op bakpapier uit. Bak mooi bruin in de oven en laat op een rooster afkoelen.
  • 8 Schik op ieder bord een tuile en leg daarop een quenelle mascarpone en 3 frambozen. Herhaal dit drie maal.
  • 9 Werk de borden af met de rest van de coulis.1
  • 0

Lasagne van krokante tuiles met framboos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept