Panna cotta van kokos

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de kokosmelk op met de suiker en de geschraapte vanille. Neem van het vuur.
  • 2 Laat het gelatineblaadje weken in ijskoud water.
  • 3 Voeg de witte chocolade toe aan de warme kokosmelk en voeg er vervolgens het uitgeperste gelatineblaadje aan toe.
  • 4 Giet dit mengsel in een vorm en laat het opstijven in de koeling.
  • 5 Schil de ananas, verwijder de pitten en de kern met een mesje en snijd de ananas in blokjes.
  • 6 Snijd de groene kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes.
  • 7 Laat de suiker karameliseren in een antiaanbakpan en voeg er de Solo aan toe. Voeg nu de ananas toe en laat mooi karameliseren.
  • 8 Haal de panna cotta uit de vorm en verdeel deze met een scherp, liefst verwarmd mes in 4 gelijke porties.
  • 9 Verdeel er de schijfjes aardbei op aan 1 kant en de ananas aan de andere kant. Druppel er de karamel van de ananas rond en dien op.

Panna cotta van kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept