1 Warm de room en de melk op met de pindapasta en de suiker. Meng er voorzichtig de chocolade onder en laat dit alles opstijven in de koeling.
2 Mix de pindanoten en de bananenchips op de pulsestand van de foodprocessor.
3 Laat voor de saus de suiker karameliseren, neem de suiker van het vuur wanneer deze goudbruin kleurt. Wacht een minuut en blus nu de karamel met het water. Laat dit eventueel nog even loskoken. Voeg er de room aan toe en tenslotte de Solo. Opgelet, de karamelsaus moet daarvoor nog warm zijn, maar niet kokend.
4 Neem de helft van de nog warme saus en meng hier de chocolade bij. Laat beide sauzen afkoelen.
5 Vorm de chocolade met behulp van twee eetlepels tot quenelles en rol telkens 1 quenelle door de banaan-pindamengeling.
6 Bak de bananen goudbruin in een antiaanbakpan in een weinig Solo.
7 Schik ze op de borden en verdeel er de quenelles van panna cotta over.
8 Maak een mooie tekening met de twee verschillende sauzen en werk eventueel het bord mooi af met gefruite spaghettisliertjes.