- rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en maak het daarna in de keukenmachine fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- voeg de boter en poedersuiker toe, laat de machine draaien en voeg één voor één de eieren toe en voeg tenslotte het bakmeel toe"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verwarm de oven voor op 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- halveer de kersen en haal de pit eruit"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verdeel het beslag over muffinvormpjes ( 12stuks)"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- schep in elk cakeje een kleine theelepel jam en druk de kersen in het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min goudbruin en gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bestrooi ze met een beetje poedersuiker"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Lekker met opgeklopte slagroom."}],"recipeYield":"12 "}