Kersencakejes

12
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en maak het daarna in de keukenmachine fijn
  • 2
    - voeg de boter en poedersuiker toe, laat de machine draaien en voeg één voor één de eieren toe en voeg tenslotte het bakmeel toe
  • 3
    - verwarm de oven voor op 175°C
  • 4
    - halveer de kersen en haal de pit eruit
  • 5
    - verdeel het beslag over muffinvormpjes ( 12stuks)
  • 6
    - schep in elk cakeje een kleine theelepel jam en druk de kersen in het beslag
  • 7
    - bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min goudbruin en gaar
  • 8
    - bestrooi ze met een beetje poedersuiker
  • 9 Lekker met opgeklopte slagroom.

Kersencakejes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kersencakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kersencakejes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kersencakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kersencakejes
15 min Nagerecht
Bekijk recept