Perentaart

6
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - schil de peren, verwijder het klokhuis, snij ze in dikke plakken of stukken
  • 2
    - verwarm de honing en de vanille in een grote pan, voeg de peren toe en verwarm enkele min op hoog vuur, giet ze in een beboterde schaal
  • 3
    - vermeng de bloem met de suiker, de eieren en de boter
  • 4
    - verdeel het mengsel over de peren en bak gedurende 45 à 55 min op 190°C tot de peren lekker zacht en goudbruin zijn.

Perentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept