- verkruimel de biscuitjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- rasp de chocola"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- bekleed een lage ronde of vierkante vorm (ca 20 cm) met bakpapier, vet het papier dun met boter in"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- doe het ei, de dooier en de suiker in een kom en klop met een mixer tot een schuimig mengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg de geraspte chocola toe"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- doe 50 gr boter in een kom en plaats die op een pan met een bodempje water, de bodem van de pan mag het water niet raken "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- breng het water aan de kook en temper de hittebron"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- smelt eerst au-bain-marie de boter en giet dan het ei-chocolademengsel bij de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- meng alles goed door elkaar en laat het mengsel al roerend in ongeveer 10 min langzaam dikker worden"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- neem de pan met het chocolademengsel van de hittebron en roer er de koekjeskruimels door"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- stort dit mengsel op het bakpapier in de vorm"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- garneer de bovenkant met walnoten en laat afkoelen en opstijven"}],"recipeYield":"8 "}