1Kook of stoom de aardappelen gaar.Giet ze af.Prak de aardappelen in een middelgrote kom fijn en laat ze 5 minuten afkoelen.Voeg de zalm,uien en schil toe.Schep om tot alles goed vermengd is.
2
2Vorm met u handen 8 koekjes van het zalmmengsel.Wentel elk koekje in de bloem en schud het teveel aan bloem eraf.Doop de koekjes in de losgeklopte eieren en wentel ze in het paneermeel.
3
3verwarm de olie in een grote koekenpan.Bak de koekjes in porties tot ze rondom goudbruin zijn.
4
4Snij de komkommers met een dunschiller overlangs en zo dun mogelijk in plakken.Doe de komkommer samen met de rucola,chilipepers en het sap in de grote kom.Schep de ingrediënten voorzichtig door elkaar.Serveer de salade met de zalmkoekjes.
5
5Garnaar met een paar blaadjes dille
zalmkoekjes met komkommer en rucola is een recept van Solo Open Kitchen