Appel- banaancrumble

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen en verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm. Snij de bananen in schijfjes. Meng de boter met de bloem, het amandelpoeder en de suiker.
  • 2 Verdeel de appelblokjes in een grote ovenschotel en voeg er de helft van de botermengeling en de helft van de chocoladecallets over. Leg er de schijfjes banaan op en voeg er dan de andere helft van de botermengeling en de chocoladecallets over.
  • 3 Schuif de schotel gedurende +/- 30 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.
  • 4 Indien de korst te veel verkleurt kan u de schotel afdekken met aluminiumfolie.
  • 5 Serveer lauw of koud. Lekker met licht opgeklopte en gesuikerde slagroom (vloeibaar zijn).
  • 6 Iets feestelijker, besprenkel de appelen met een scheut amaretto.

Appel- banaancrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-banaancrumble
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-banaancrumble
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept