Clafoutis met peer, perzik en ananas

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer de bakvorm in met boter.
  • 2 Schil de peren, snijd ze in stukjes en leg ze samen met stukjes perzik en ananas in een ovenschotel.
  • 3 Breng de melk en de room aan de kook.
  • 4 Klop de eieren samen met de suiker tot een stevig wit schuim.
  • 5 Voeg de kokende melk/room eraan toe.
  • 6 Giet het mengsel over het fruit en bestrooi met amandelschilfers.
  • 7 Plaats 30 minuten in een oven van 180°.

Clafoutis met peer, perzik en ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept