Zoek
Clafoutis met peer, perzik en ananas
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuks peer
1 stuks perzik(of 2 halve uit blik)
2 schijven ananas
125 gram suiker
4 stuks eieren
125 gr room
1 beetje amandelschilfers
Bereiding
1
Smeer de bakvorm in met boter.
2
Schil de peren, snijd ze in stukjes en leg ze samen met stukjes perzik en ananas in een ovenschotel.
3
Breng de melk en de room aan de kook.
4
Klop de eieren samen met de suiker tot een stevig wit schuim.
5
Voeg de kokende melk/room eraan toe.
6
Giet het mengsel over het fruit en bestrooi met amandelschilfers.
7
Plaats 30 minuten in een oven van 180°.
Clafoutis met peer, perzik en ananas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min
Nagerecht
Bekijk recept