Zoek
Druiventaartjes
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol kruimeldeeg
50 gr ardeense boter (zachte)
30 gr bruine suiker
20 gr griessuiker
1 el bloem
50 gr amandelpoeder
1 ei
3 el Muskat de Rivesaltes
100 gr witte druiven
100 gr blauwe druiven
Bereiding
1
Bekleed 4 individuele taartvormpjes met kruimeldeeg.
2
Verwarm de oven voor op 200°.
3
Meng de zachte boter met de 2 soorten suiker, roer er de bloem, het amandelpoeder, het ei en de Muskat door. Meng goed.
4
Verdeel de vulling over de taartvormpjes, leg er de druiven op en druk die lichtjes in de vulling.
5
Zet 15 à 20 minuten in de hete oven.
6
Serveer de taartjes lauw.
Druiventaartjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Druiventaartjes met limoen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met ricotta en walnoten
65 min
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met ricotta en walnoten
65 min
Bekijk recept