Exotische fruitsla in een vers gebakken tulp

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak fruitsla van het exotisch fruit. Snij het fruit niet te klein, anders wordt het snel een pap.
  • 2 Pers de limoen uit en meng bij het sap een lepel honing en een scheutje water. Hak de munt fijn en voeg het toe aan de saus. Giet het sausje over de fruitsla.
  • 3 Meng alle ingrediënten van de tulp samen en smeer een dun laagje van dit koekjesdeeg op een vel boterpapier. Bak het koekje goudbruin af in de oven op 160°C.
  • 4 Haal het uit de oven en duw het in een kommetje zodat het koekje de vorm van een tulp overneemt.
  • 5 Dresseer de fruitsla in de tulp.

Exotische fruitsla in een vers gebakken tulp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tulp met geflambeerde kersen
0 min
Bekijk recept
Mintchampagne
0-10 min -
Bekijk recept
Kuipjes met chocolademousse
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept