Cake met ricotta en limoen

6
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op180°
  • 2 Klop de eieren met de suiker tot een lichte bereiding.
  • 3 Meng dit vervolgens met het amandelpoeder, de ricotta , de maïzena, het sap en de geraspte groene schil van de limoen en de Solo Light vloeibaar tot een gladde deeg.
  • 4 Giet de bereiding in een ingevette en met bloem bestrooide vorm.
  • 5 Verdeel er de amandelschilfers over en laat 50 à 60 minuten op 180°C bakken .
  • 6 Dek met aluminiumfolie af als de taart te veel kleurt.
  • 7 Haal uit de oven en laat afkoelen.

Cake met ricotta en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept