Zoek
Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 porties exotisch fruit naar keuze (mango, papaja, banaan, kiwi, litchi)
1 limoen
1 eetlepel honing
4 takjes verse munt
20 gr eiwit
20 gr Solo light vloeibaar
20 gr bloem
20 gr suiker
Bereiding
1
Warm de oven op 160° voor.
2
Maak een fruitsla van het exotisch fruit. Snij het fruit hierbij niet te klein anders wordt het snel een pap.
3
Pers de limoen en meng er een lepel honing bij en een scheutje water. Hak de munt fijn en voeg met het sausje bij de fruitsla.
4
Meng alle ingrediënten voor de tulpjes en smeer in porties en in een dun laagje deeg op boterpapier.
5
Bak goudbruin af in de op 160° voorverwarmde oven .
6
Haal uit de oven en duw ieder koekjes warm in een kommetje zodat het de vorm van een tulp krijgt. Laat afkoelen.
7
Dresseer de fruitsla in de tulpjes .
Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarly met exotische kalkoencurry
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min
Nagerecht
Bekijk recept