Tarte tatin van perzik

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Snijd de perziken in plakken van ongeveer 2 cm dik.
  • 3 Gaar deze in het water met de suiker, samen met de steranijs en kaneel.
  • 4 Voeg de boter toe en laat sudderen tot er een mooie karamel ontstaat.
  • 5 Schep dit in een taartvorm.
  • 6 Rol hierover het bladerdeeg, zorg wel dat het bladerdeeg binnen de taartvorm blijft.
  • 7 Bak ongeveer 20 minuten mooi goudbruin.
  • 8 Laat even rusten, serveer met een bolletje vanille-ijs.

Tarte tatin van perzik is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept