Zoek
Tarte tatin van perzik
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 perziken
1/2 liter water
200 gr suiker
2 steranijs
1 kaneelstok
50 gr hoeveboter
1 pak bladerdeeg, kant-en-klaar
vanilleijs
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Snijd de perziken in plakken van ongeveer 2 cm dik.
3
Gaar deze in het water met de suiker, samen met de steranijs en kaneel.
4
Voeg de boter toe en laat sudderen tot er een mooie karamel ontstaat.
5
Schep dit in een taartvorm.
6
Rol hierover het bladerdeeg, zorg wel dat het bladerdeeg binnen de taartvorm blijft.
7
Bak ongeveer 20 minuten mooi goudbruin.
8
Laat even rusten, serveer met een bolletje vanille-ijs.
Tarte tatin van perzik is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Perziken met amaretti
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min
Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept