Chocolade-koekjestaart

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VOORBEREIDING
  • 2
    - Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
  • 3
    - Klop de room en de suiker stijf.
  • 4
    - Klop de eiwitten stijf.
  • 5 BEREIDING (2O min + 3 u rust)
  • 6
    - Plet de zandkoekjes en meng er de zachte boter door.
  • 7
    - Doe in een springkom (doorsnede 24 cm) en druk goed aan. Zet een uurtje in de koelkast.
  • 8
    - Maak ondertussen het chocoladebeslag : laat de choclade smelten, samen met de hete koffie, au bain marie (zet de pan in een grotere pan met heet water) en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe.
  • 9
    - Laat afkoelen.1
  • 0
    - Voeg de koffielikeur toe. Spatel er voorzichtig de room en het opgeklopte eiwit onder.1
  • 1
    - Giet het beslag over de koek (in een springvorm) en laat minstens 2 à 3 u in de koelkast verder opstijven.

Chocolade-koekjestaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjestaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koekjestaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koekjestaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koekjestaart Met Peer
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept