- Laat de gelatineblaadjes weken in koud water."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Klop de room en de suiker stijf."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop de eiwitten stijf."},{"@type":"HowToStep","text":"5. BEREIDING (2O min + 3 u rust)"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Plet de zandkoekjes en meng er de zachte boter door."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Doe in een springkom (doorsnede 24 cm) en druk goed aan. Zet een uurtje in de koelkast."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Maak ondertussen het chocoladebeslag : laat de choclade smelten, samen met de hete koffie, au bain marie (zet de pan in een grotere pan met heet water) en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Voeg de koffielikeur toe. Spatel er voorzichtig de room en het opgeklopte eiwit onder."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Giet het beslag over de koek (in een springvorm) en laat minstens 2 à 3 u in de koelkast verder opstijven."}],"recipeYield":"6 "}