Crumble van appel en peer met kaneel

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het fruit in stukken en schik in een ovenschotel. Meng de ingrediënten voor de crumble met de hand tot een kruimelige massa. Leg een flinke laag crumble op het fruit, en zet de schaal gedurende ongeveer 30 minuten in een oven van 180°C. Serveer lauwwarm of koud met het roomijs.

Crumble van appel en peer met kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept