Kattentongen

5
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° electrisch, 175° hete lucht.
  • 2 Klop de boter met de suiker tot een crème.
  • 3 Sla de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel door de boter, voeg ook de bloem toe.
  • 4 Doe het beslag in een spuitzak en spuit strepen (+/- 1 cm op +/- 8 cm) op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 5 Bestrooi de strepen met poedersuiker en bak ze ongeveer 10 minuten in de warme oven.
  • 6 Lekker: smelt pure chocolade met bruine basterdsuiker en whisky, dompel daar de helft van de kattentongen in.

Kattentongen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kattentongen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kattentongen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept