Zoek
Kattentongen
5
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
75 gr hoeveboter
75 gr poedersuiker 2 eetlepels
2 eiwitten
75 gr bloem
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200° electrisch, 175° hete lucht.
2
Klop de boter met de suiker tot een crème.
3
Sla de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel door de boter, voeg ook de bloem toe.
4
Doe het beslag in een spuitzak en spuit strepen (+/- 1 cm op +/- 8 cm) op een met bakpapier beklede bakplaat.
5
Bestrooi de strepen met poedersuiker en bak ze ongeveer 10 minuten in de warme oven.
6
Lekker: smelt pure chocolade met bruine basterdsuiker en whisky, dompel daar de helft van de kattentongen in.
Kattentongen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kattentongen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kattentongen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept