Havermoutkoekjes

4
80 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Doe alle ingrediënten in een grote kom.
  • 2
    - Kneed het deeg totdat alles goed gemengd is.
  • 3
    - Maak van het deeg rolletjes en leg ze op een bord.
  • 4
    - Laat de rolletjes gedurende 45 minuten opstijven in de koelkast.
  • 5
    - Verwarm de oven ondertussen op 160°C of op stand
  • 3
  • 6
    - Haal de rolletjes uit de koelkast en snij ze in plakjes.
  • 7
    - Leg de plakjes op een bakplaat.
  • 8
    - Laat de koekjes 25 minuten bakken.
  • 9 TIP! Leg de koekjes ver genoeg uit elkaar want ze rijzen nog zeer veel in de oven. Anders1
  • 0 krijg je een bakplaat die helemaal gevuld is met havermout.

Havermoutkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept