Zoek
Duizendblad met rode vruchten in een sabayon met
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 plakjes bladerdeeg
100 gr aalbessen
100 gr blauwe bessen
100 gr braambessen
100 gr frambozen
4 eierdooiers
1 DL Rodenbach grand cru
4 eetlepels kristalsuiker
4 aardbeien
4 takjes munt
4 trosjes aalbessen
bloemsuiker
Bereiding
1
Bak het bladerdeeg af tussen twee overplaten.
2
Maak 4 torentjes van telkens 3 plakjes bladerdeeg met ertussen de rode vruchten
3
Bereid de sabayon met de dooiers, de grand cru, en de suiker. Klop op een matig vuur alles snel op tot een schuimige, gebonden massa.
4
Nappeer de helft van elk torentje met sabayon.
5
Werk elk torentje af met een aardbei, een trosje aalbessen, een takje munt en bloemsuiker
6
TIP heerlijk met een bolletje ijs of sorbet
Duizendblad met rode vruchten in een sabayon met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, kruidige kaasrolletjes
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept