Duizendblad met rode vruchten in een sabayon met

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het bladerdeeg af tussen twee overplaten.
  • 2 Maak 4 torentjes van telkens 3 plakjes bladerdeeg met ertussen de rode vruchten
  • 3 Bereid de sabayon met de dooiers, de grand cru, en de suiker. Klop op een matig vuur alles snel op tot een schuimige, gebonden massa.
  • 4 Nappeer de helft van elk torentje met sabayon.
  • 5 Werk elk torentje af met een aardbei, een trosje aalbessen, een takje munt en bloemsuiker
  • 6 TIP heerlijk met een bolletje ijs of sorbet

Duizendblad met rode vruchten in een sabayon met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme, kruidige kaasrolletjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept