3 7 babeluten, opzetten in melk traagopwarmen met de babeluten 60 of 70 °gedurende 45 ' tot de spekken volledig opgewarmd en opgelost zijn.
4 Daarna voeg 3 eierdooiers, met 1 volledig ei, 50 g suiker samen en klop op met de mixer, voeg samen met de babeluten melk en voeg 35o ml room ( niet geklopt) toe.
5 Laat dit geheel 1 nacht afgedekt in de frigo.
6 De volgende morgen mengen, in een vorm gieten , afdekken met aluminiumfolie en
15 u au bain marie in een oven van 150 ° verwarmen.
7 won-ton velletjes ontdooien, openspreiden en met dorure bestrijken als een hoekijzer, 2 aanéénsluitende zijden van het vierkant de daar tegenoverstaande zijden niet.
8 crème bruléé opstrijken en dichtplooien, alle lucht eruitduwen , afduwen met een ring.
9 Kook het water, doe de raviolierin tot het water weer kookt ( = opkoken), nadien van het vuur halen en 4 'laten rusten in her warme water.1
0 Daarna randje nog een safduwen met een ring.1
1 Maak dit de dag vooraf!1
2 Voor het opdienen 2 ' opwarmen in de oven 180 °, bestrooi darna met bruine suiker en brand eventjes met gasbrandertje voor crème bruléé.1
5 snij de appels in kleine blokjes laat op een laag vuurtje in de boter opwarmen, overstrooi met witte suiker , hou continu in beweging.1
6 Dit kan tot 3 u op voorhand, niet in de frigo bewaren1
7 Dien op:1
8 --------------1
9 lang bord met eerst de gekarameliseerde appels , in het midden de ravioli van de babeluten, en ernast een fijne julienne van appels met een bolletje speculoosijs erop, eventueel afwerken met wat verbrokkelde speculoos en een blaadje verse munt2